Site icon Technical-IT Deva

De ce se blochează telefonul?

De ce se blochează telefonul ?

O întrebare scurta care pare simpla însa deseori poate avea mai multe cauze.

Indiferent ca avem un telefon cu Android (Samsung, Huawei, Nokia, LG, etc.), iOS (Apple – iPhone, iPad), sau chiar Windows Mobile, în momentul în care ne punem aceasta întrebare, de ce se blochează telefonul, trebuie sa știm exact ce se blochează pe telefon. Variante ar fi după cum urmează:

De ce se blochează telefonul când încarc bateria?

Daca telefonul se blochează frecvent și funcționează foarte greu cât timp este pus la încărcat, este o problema fie legata de încărcătorul folosit (poate fi un încărcător ieftin sau unul universal), fie o problema legata de supraincalzirea telefonului care poate duce la funcționarea greoaie sau chiar la alte defecte. Deci, în aceasta situație este recomandat sa încercam și cu un alt încărcător iar dacă problema nu mai exista, atunci trebuie sa renunțam urgent la încărcătorul cu probleme. Daca nu este aceasta problema și observam ca telefonul se încălzește mult mai mult decât este normal, trebuie sa verificam în amănunt dacă toate aplicațiile sunt oprite

Ce pot face dacă telefonul se blochează?

O alta cauza a blocajelor frecvente apărute pe telefon și a funcționarii greoaie poate fi bateria. Daca bateria este veche și se epuizează rapid din cauza degradării, procesele CPU pot fi afectate, urmările fiind blocaje ale telefonului și funcționarea greoaie. Un exemplu în acest sens reprezinta scandalul provocat de către compania Apple care îngreuna în mod voit procesele CPU ale telefoanelor iPhone vechi în vedere îmbunatățirii calității bateriei, conform declarațiilor reprezentanților Apple, însa motivele erau evident altele.

Pentru orice problema privind blocarea frecventa a telefonului sau a unor anumite aplicații, puteți sa ne contactați menționând modelul telefonului și cât mai multe detalii privind problema voastră.

De ce se blochează telefonul? was last modified: by
De ce se blochează telefonul?
Exit mobile version