Reparații Laptop / Pc

Ce oferim clienților ?

SERVICII COMPLETE SI SUPORT IT

REPARAȚIE, OPTIMIZARE ȘI UPGRADE LAPTOP

Dacă ai ajuns până aici, încă mai există o șansă de salvare.

Planul tău de backup pentru reparatie laptop
Suntem un service specializat în reparații laptop hardware și software pentru toate mărcile de profil și configurațiile de piese.
Avem expertiză de lucru pentru intervenții tehnice și reparații simple, complexe și (aproape) imposibile, recuperare, transfer și salvare de date, inclusiv servicii de optimizare sau upgrade laptop cu piese noi pentru performanțe superioare.
Asigurăm tot suportul tehnic necesar pentru binele unui laptop.
SUNTEM AICI SĂ FIM DE AJUTOR.

Majoritatea echipamentelor, sunt reparate intr-un interval de 12-72 ore (variaza in functie de gravitatea defectului, disponibilitatea pieselor, rata de aglomerare a service-ului).
Dupa ce diagnosticarea a fost finalizata, te sunam in legatura cu defectul laptop-ului si cost-urile aferente reparatiei. Nu se merge mai departe cu reparatia fara acordul tau.
In majoritatea cazurilor, dupa diagnosticare si confirmarea devizului, laptop-urile sunt reparate intre-un interval de 2-24 ore (exceptie fac laptop-urile ce necesita piese pe comanda la furnizori externi)

Calitatea serviciilor oferite este pe primul loc pentru noi și ne dorim ca orice echipament reparat sa nu mai întâmpine probleme din aceeasi cauza, dacă sunt cazuri mai speciale și reparația nu este sigura, preferam sa ști toate riscurile înainte de a-ți da acordul pentru reparație. Ne dorim ca după experiența petrecuta cu noi sa fi pe deplin mulțumit și sa consideri ca a meritat sa apelezi la serviciile noastre, ca problema pentru care ne-ai cerut ajutorul s-a rezolvat și ca de acum înainte vei ști la cine sa apelezi de fiecare data când ai probleme

Prima și cea mai importanta etapa în procesul de reparare a unui laptop (notebook/net-book) este diagnosticarea. Procesul de diagnosticare variază în funcție de defectul apărut, în cea mai mare parte a cazurilor, simptomele sunt asemănătoare sau chiar aceleași pentru mai multe defecte.Echipa noastră de tehnicieni face tot posibilul pentru a oferi un timp de diagnosticare cât mai scurt. In momentul în care se stabilește diagnosticul veți fi informat telefonic de natura defectului, modul de reparație, durata reparației, precum și costul acesteia.

Pentru informații și detalii, va recomandam sa ne contactați pe e-mail, msg, sau telefonic și vom fi onorați sa va ajutam în cel mai ușor, rapid și ieftin mod posibil!

Efectuam reparații laptop în cel mai scurt timp posibil. Service Laptop în Deva, reparam orice defect al laptopului dumneavoastră. Oferim reparații laptop în regim de urgenta.Asiguram soluții profesionale de reparații și întreținere pentru toate modelele de laptopuri . In service avem specialiști pregătiți sa repare orice defecțiune pe care o poate avea un laptop.

Diagnosticarea  completa a laptopului este primul pas pentru soluționarea cu succes a tuturor defecțiunilor, specialiștii noștri dispun de programe și softuri de testing performante astfel încât determinarea problemei sa fie cât mai precisa iar reparația cât mai eficienta.

Optimizare – Efectuam optimizarea PC-ului pentru a se potrivi cât mai bine cu nevoile dumneavoastră. Prin optimizare computerul dumneavoastră va fi mai eficient în modul de utilizare preferat: Internet, gaming, filme, programare, photo, etc…

Upgrade – Pentru cei ce vor sa-și mărească performantele PC-ului oferim variante în funcție de bugetul alocat și specificațiile dorite, consultanta este gratuita.

Pe lângă smart-phone-uri și tablete, în fiecare casa exista un calculator sau un laptop. Uneori acestea mai cedează, însa o reparație la noi va costa mult mai putin decât achiziționarea altui echipament. Având tehnician cu bazele în depanări de calculatoare și rețelistica, sigur vom putea sa va ajutam, într-un scurt timp și la un preț accesibil.

Centrul service laptop Center IT este dotat cu aparatura profesionala, echipamente de testare și scule profesionale, astfel putem repara placi de baza laptop, placi video laptop, elemente de carcasa, display laptop, balamale display laptop, mufe alimentare laptop, usb, audio, curățare de praf și înlocuire pasta termoconductoare și Thermalpad-uri, reparații ventilatoare etc.

Serviciul de recuperare date este, de asemenea, disponibil în cadrul societății noastre, cu garanția păstrării caracterului privat a acestora. Ne străduim sa va păstram locația și formatul lor în asa fel încât sa nu va schimbați rutina. Nu veți fi obligați în acest caz sa va refamiliarizați cu propriile dispozitive.

Va oferim servicii dintre cele mai competente, și standardele noastre se ridica la rangul de profesioniști. Aria serviciilor noastre se împarte în mai multe ramuri, dar va lăsam mai jos câteva, din care sa va puteți da singuri seama.

 • Reparații placi de baza la nivel de componente
 • Reparații sau înlocuire BGA-uri, SMD-uri, BIOS-uri etc,
 • Reparații placi video laptop (reballing)
 • Reparații porturi audio, usb, hdmi
 • Înlocuire unitate optica DVD-RW, BluRay
 • Înlocuire tastaturi laptop
 • Reparații mufa alimentare laptop
 • Înlocuire invertor display laptop
 • Reparații, înlocuire ventilator laptop
 • Rescriere, deparolare bios
 • Înlocuire hard disk laptop
 • Înlocuire boxe laptop
 • Înlocuire balamale display laptop
 • Adăugare memorii Ram Laptop
 • Reparații, înlocuire elemente de carcasa laptop(carcasa inferioara palm-rest, carcasa superioara bottom, carcasa display sau rama display laptop)
 • Înlocuire pasta de răcire procesor pc, laptop. Înlocuire componenta defecta computer sau laptop.

Orice problema aveți cu sistemul de calcul, laptopul, imprimanta, monitorul sau orice alt accesoriu și/sau periferic, va așteptam în service-ul nostru. Indiferent cât de vechi sau nou este calculatorul, avem pe stoc sute de componente compatibile pentru orice tip de placa de baza, NU EXISTA calculator defect pe care sa nu-l putem repara.

Upgrade:Pentru cei ce vor sa-și mărească performantele PC-ului oferim variante în funcție de bugetul alocat și specificațiile dorite, consultanta este gratuita.

 • Suport hardware și software, sau asistenta utilizatori.
 • Servicii diagnosticare hardware.
 • Servicii instalare sistem de operare Windows , Mac OS X, Linux.
 • Servicii devirusari sisteme de operare .
 • Instalare, configurare, actualizare sistem de operare, drivere, antivirus și alte aplicații .
 • Optimizare sistem de operare.
 • Întreținere/curățare de praf sursa alimentare, interior unitate/sistem/laptop, ventilatoare, Coolere.
 • Consultanta în achiziția de hardware/software conform necesarului dumneavoastră.
 • Upgrade hardware componente pentru pc, sau laptop.
 • Asamblare componente hardware pc, laptop.
 • Reparații ecran laptop prin înlocuire
 • Creare backup Windows/recuperare date de pe calculator, sau laptop.
 • Mentenanța prin conexiune desktop la distanta, nu implica deplasare la domiciliu.
 • Suport gratuit 100% pe tot parcursul colaborări.
 • Reparații calculatoare second hand și noi, service laptopuri second hand .
 • Service IT laptop .
 • Service mentenanța .
 • Instalare Router Wireless la domiciliu .

Asiguram soluții profesionale de reparații și întreținere la cel mai înalt nivel de calitate pentru toate modelele de laptop-uri. In service avem specialiști pregătiți sa reparare orice defecțiune pe care o poate avea un laptop Acer, Apple, Asus, Dell, E Machines, Fujitsu Siemens, BenQ, Gateway, HP Compaq, IBM, Lenovo, LG, MSI, Packard Bell, Panasonic, Samsung, Sony, Toshiba, etc. Service laptop indiferent de marca sau model la Center IT .

ico_managAlte servicii:

Infrastructura IT a companiilor se bazeaza pe servere, pentru o activitate eficienta si performanta. Eficientizarea activitatii de administrare servere (server de domeniu, server baza de date, server de ftp, sau servere personalizate) , a activitatii de backup server, de gazduire email sau implementarea unei retele VPN performanta, se poate realiza impreuna cu specialistii Center IT.

Center IT va ofera servicii de consultanta de specialitate pentru achizitia serverelor cu configuratia optima pentru structura IT a organizatiei dumneavoastra, precum si suport specializat si servicii IT profesionale pentru managementul serverelor si a aplicatiilor instalate.

Calitatea serviciilor

NU AVEM CELE MAI MICI PRETURI, iar cu toate acestea ținem cont de valoarea echipamentului în proporție cu valoarea reparației, cu alte cuvinte devizul final de reparație trebuie sa reprezinte un avantaj pentru client ca sa merite sa investească o suma de bani pentru reparația acestuia.

Garantam calitatea serviciilor pe care le efectuam, și oferim clienților nostrii, stabilitate și siguranță, atât calculatoarelor personale cât și celor de tip office. Apelând la noi, apelați la siguranță și profesionalism.

Va stam la dispoziție pentru orice întrebare adresata prin e-mail, telefon sau Facebook.

Programeaza un diagnostic la centrul nostru de Reparatii Center IT

Te așteptam cu laptopul în service-ul nostru !

Laptop/Pc was last modified: by

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.