Service console joc

Executam reparații și pentru Xbox One și PS4

Va petreceți timpul liber cu o consola de jocuri Nintendo, Playstation, Xbox, Wii, PSP sau PS3 dar acum nu mai puteți deoarece consola preferata are probleme tehnice și nu mai funcționează asa cum ați dori? Cel mai probabil sunteți în căutarea unui service competent de reparații console jocuri. Ar trebui sa va bucurați!

Acum va puteți opri din a mai cauta. Tocmai ați descoperit ca nu trebuie sa cumpărați o consola noua de jocuri deoarece reparația acesteia este o opțiune mult mai ieftina și viabila (știți ca o componenta costa de regula aproape cât consola), iar noi suntem specialiști în astfel de reparații.Reparații și modare console

Modare și reparații profesionale console joc
Modare console joc cu cele mai noi și sigure metode utilizând aparatura profesionala

  • PS 2
  • PS 3 ( model super slim cu firmware maxim 4.65 )
  • Xbox 360 ( fabricate pana în 08/2015 )
  • Psp

console joc

XBOX 360

Executam modare JTAG/RGH xbox360 slim si fat indiferent de model.
Recomandam sa nu faceți ultimul update .
RGH/JTAG sau reset glitch hack este cea mai buna metoda de modare care va permite sa rulați jocurile direct de pe hdd intern cât și extern, precum și instalarea de diverse utilitare, DLC (add onuri la jocuri cum ar fii nivele in plus etc.)
Metoda de modare prin modificarea unității optice va permite sa rulați discuri backup.
Se executa modare la toate modelele de Xbox 360 utilizând metodele cele mai noi.

PS3

Executam downgrade ps3 și instalare de costum firmware pentru a juca jocuri de pe hdd intern /extern chiar și la ultima versiune de firmware.

PS4

Un posibil jailbreak pe Playstation 4

Hackerul CTurt care în ultima vreme a fost în centrul atenției pentru un exploit de kernel pe PS4 face progrese constante pentru un posibil jailbreak pe Playstation 4. Mai exact, cu ajutorul explotului de kernel din posesia sa a reușit sa facă o copie la harta de memorie RAM, următorul pas fiind modificarea memoriei RAM în timpul execuției pentru a putea modifica sistemul de operare de pe Playstation 4. Cu alte cuvinte sa oblige sistemul Playstation 4 sa facă lucruri pe acesta nu vrea, acesta fiind primul pas către un jailbreak.

Hackerul promite ca va face o descriere tehnica despre cum funcționează exploitul.
Modare PS4
Insa sa nu ne entuziasmam prea tare pentru un jailbreak funcțional durează, luni de zile poate ani, apoi exploitul a fost confirmat doar pana la firmware 1.76, versiune pe care a fost descoperit webkit exploit. Pentru cei cu versiunea de firmware 3.11 nu exista o posibiltate de a reveni la 1.76.

Momentan multe speculații sunt în mediul online, multe neștiind despre ce e vorba, nefiind un jailbreak funcțional decât câțiva pași de început.  Evitați siturile care promit jailbreak pe PS4, aceste situri făcând bani de pe urma chestionarelor completate pentru promisiunea unui jalbreak. Daca va apărea un jailbreak funcțional urmăriți sa fie confirmat pe mai multe situri de încredere.

PSP

Modarea psp se face la ultima versiune de soft pentru a putea rula cele mai noi jocuri back up precum și a filmelor în format iso sau cso si a altor utilitare.

Operatiile sunt executate de electronist profesionist cu experiența de peste 10 ani în console de joc și microelectronica. In urma operaților veți primi toate indicațiile și materialele necesare utilizări produsului.
Desfășuram activități de reparații pentru toate tipurile de console de joc precum și a altor produse electronice. Asiguram calitatea execuției și oferim garanție reala.

Va oferim o gama completa de servicii de reparații pentru orice model de consola de jocuri XBOX,PS3, PSP, Nintendo inclusiv Wii și Playstation.

Va stam la dispoziție pentru orice întrebare adresata prin e-mail, telefon sau Facebook.

Te așteptam în service-ul nostru !

Completați formularul online :

Nume ( camp obligatoriu )

Adresa e-mail ( camp obligatoriu )

Subiect

Descrieti problema

Console Joc was last modified: by