Reparații Software

Reparații software

Cu peste 10 ani de experiența în industria de service telefoane mobile și tablete, ne mândrim cu servicii și produse de calitate, dar și cu un portofoliu de peste 8.000 clienți mulțumiți. Oferim servicii profesionale de reparații hardware și software, pentru majoritatea modelelor de telefoane, smartphones  sau tablete, de la cele mai cunoscute branduri, precum Apple, Samsung, Nokia, Sony, HTC, BlackBerry, LG sau Motorola.Va oferim o gama larga de accesorii pentru telefonul, smartphone-ul sau tableta dumneavoastră la un preț avantajos.

Înlocuire Baterie / Acumulator

Acumulator iPhone

Depinde de producător și de calitatea bateriei, numărul ciclurilor poate varia intre 300 și 1000 de cicluri. As putea spune ca în medie, în ziua de azi cu reducerea costurilor, ne putem baza pe vreo 300-500 de cicluri. In funcție de materialele și procesul de lucru folosite, bateriile pot fi mai bune sau mai puțin bune.
Având în vedere ca performantele acumulatorului scad destul de mult o data cu trecerea timpului, este de evitat achiziționarea telefoanelor SH cu o vechime mai mare de 2 ani. Desigur, bateriile pot fi schimbate, însa asta implica alte costuri.

Service Huawei

Service Huawei

Gama foarte variata de servicii, dintre care înlocuirea componentelor, decodare, rescriere de soft, update-uri ale sistemelor de operare, asigura clienții de profesionalismul personalului. Înlocuirea pieselor de schimb se va face cu acordul clientului, existând posibilitatea de a se înlocui cu piese originale, sau cu piese similare. Preturile vor tine cont de deteriorare și de manopera. Vor fi aliniate preturilor din majoritatea orașelor din țara. Diferența o va face calitatea, promptitudinea și profesionalismul.

Digi RCS RDS reinventează internetul Fiberlink 10 G

Digi RCS RDS reinventează internetul Fiberlink 10 G

Digi România lansează abonamentele Fiberlink 2,5 G și 10G și în țara noastră, după lansarea recentă care a avut loc în Spania. Abonamentele promit viteze de până la 10 Gigabiți pe secundă și vor fi disponibile gradual pentru utilizatorii din

iPhone 13 specificatii si data lansare

iPhone 13 specificatii si data lansare

Noile modele de smartphone-uri iPhone 13 sunt din ce in ce mai aproape de lansare, conform zvonurilor acestea ar urma sa fie lansate in luna septembrie iar aceste modele sunt discutate inca de la lansarea iPhone 12. Vom mentiona inca de la inceputul acestui articol ca informatiile prezentate sunt zvonuri iar atunci cand vom avea informatii sigure despre specificatii si data lansarii, vom actualiza acest articol.

AirPods pe PC

AirPods pe PC

Indiferent că alegi să te inspiri din soluția noastră sau să apelezi la pagina Apple oficială, procesul nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. Acum, depinde și ce tip de desktop folosești. Pentru început, am ales să descriem cum anume se face în cazul unui Mac. Pentru început, trebuie să te asiguri că sistemul de operare pe care îl folosești este actualizat.

Tehnologia 5G

Tehnologia 5G

Asteptat indelung de pasionatii gadgeturilor si pregatit cu atentie de marii producatori, standardul 5G va duce experienta oferita de gadgeturile bazate pe internetul mobil la un nivel fara precedent. Dincolo de impulsionarea economica a industriei sau de facilitatile pe care le va imprima in domenii care astazi inca mai asteapta dezvoltarea, tehnologia 5G va aduce un dublu atu pe care il vom resimti cu totii: viteza incredibila si fidelitatea fara precedent.

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.