Înlocuirea unui display spart iPhone, Samsung, HTC, etc…

Utilizatorii de smartphone  se pot confrunta cu diverse probleme dacă scapă accidental aceste telefoane pe jos. Ca orice gadget de ultima generație aceste dispozitive nu sunt atât de rezistente pe cât și-ar dori utilizatorii. Este de ajuns un soc mecanic mai puternic și display-ul sau geamul protector se poate sparge.

schimbare-geam-display-spart-iphone

Sunt doua metode de a repara ecranul . In cazul în care este spart doar geamul, se poate schimba aceasta sticla. Geamul  este lipit pe toată suprafața display-ului LCD, înlăturarea acestuia făcându-se doar în medii speciale de către personal calificat. La fel și lipirea noului geam trebuie făcuta profesional, cu unelte și soluții speciale. Aceasta metoda este una de compromis, mai ieftina, soluția cea ma viabila fiind schimbarea display-ului complet.

Schimbarea display-ului se poate face în siguranța în service-ul nostru. Piesele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, beneficiind de garanție. Pentru preț și disponibilitatea produsului, contactați-ne telefonic sau accesați magazinul online

Cat costa ? was last modified: by
Cat costa ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *