Eroare 53 în iTunes la update sau restore

Buton home sau amprenta iPhone 6 defecte

Utilizatorii iPhone 6 s-au confruntat cu diverse probleme legate de amprenta terminalelor iPhone 6 și iPhone 6 plus. Eroarea 53 apare la un restore sau update în iTunes atunci când exista o problema de conectivitate intre placa de baza și senzorul de amprenta.

iphone-error-53

Dacă din diverse motive amprenta nu funcționează, fie ca s-a stricat în urma unor șocuri mecanice fie ca fost înlocuita într-un service neautorizat, telefonul va fi blocat în eroarea 53 atunci când ii veți da restore sau update. Reparația amprentei era practic imposibila chiar dacă aceasta era înlocuita cu o componenta noua sau cu una de la un alt iPhone identic.

In urma acestor probleme, se pare ca Apple a scos aceasta securitate începând cu ultimul update iOS 9.2.1. Veștile sunt bune pentru acei utilizatori care și-au blocat telefoanele în eroarea 53, de acum cu un simplu update de software la iOS 9.2.1 face telefonul sa fie funcțional. Nu se știe încă ce se întâmpla cu telefoanele a căror amprenta este defecta sau nefuncționala este posibil ca aceasta sa trebuiască sa fie înlocuita complet pentru a face telefonul sa fie din nou funcțional.

Dacă ați întâmpinat probleme de acest fel și nu va descurcați, dacă amprenta nu funcționează sau trebuie înlocuita, pentru a revitaliza un terminal Apple în urma unei erori 53, contactați-ne.

Service Center IT, oferă cele mai bune, rapide și profesioniste reparații pentru smartphone-urile cele mai sofisticate. Ai un iPhone care s-a defectat? Vino la cel mai dinamic și corect service iPhone din Deva. Pentru noi, service-ul pentru iPhone este o plăcere. Numai la Center IT puteți fi siguri că orice iPhone poate fi reparat. Service Center IT  asigura cele mai profesionale intervenții, printre care: înlocuire display iPhone, reparație touchscreen iPhone, reparații placa de baza iPhone, practic putem repara orice iPhone.

iPhone 7 Butonul Home nu se poate înlocui decât la Apple

Pana in momentul lansarii iPhone 7, inlocuirea butoanelor Home era posibila, doar ca Touch ID inceta sa mai functioneze, insa acum butonul Home inceteaza sa functioneze cu totul.

Apple a recunoscut ca are un monopol asupra reparațiilor butoanelor Home ale iPhone 7 și iPhone 7 Plus, acestea trebuind calibrate în magazinele sale dacă sunt schimbate.

Apple spune ca totul are legătura cu securitatea terminalelor, deoarece Touch ID securizează datele, iar dacă ar permite înlocuirea butoanelor fără restricții, ar permite oricui sa fure un terminal, sa înlocuiască Touch ID și sa preia datele din el. Măsura extrema sta în faptul ca butonul Home este complet dezactivat la iPhone 7 când se strica, iar clienții sunt obligați sa plătească sume mari pe reparații la Apple.

Reparație amprenta iPhone 6 was last modified: by
Reparație amprenta iPhone 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *