Termeni generali

Va rugam sa citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta înțelegerea (contractul) dintre parți.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.technical-it.ro, Center IT își rezerva dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politica de confidențialitate, Termenii si condițiile de folosire, fără o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ati agreat sa le respectați.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului www.technical-it.ro este proprietatea SC Center IT SRL.

Center IT garantează utilizatorului acces limitat pe site-ul www.technical-it.ro , în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Center IT fără acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea SC Center IT SRL, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Utilizarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.technical-it.ro implica acceptarea acestor Termeni si conditii si a ultimei versiuni a Politicii de Confidentialitate.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de Center IT SRL exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteți obligat sa furnizați datele personale, însa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de catre echipa Center IT.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date.SC Center IT SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

Center IT SRL nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Center IT, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: info@technical-it.ro. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si Center IT SRL pentru utilizarea acestui site.

Center IT SRL verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

Termeni și condiții was last modified: by

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.