Reparații Laptop-uri – specialitatea noastră!

Laptopul nu se mai încarcă? Aveți problema cu mufa de alimentare ? Avem soluții !

 

Schimbare mufa alimentare laptop

Mufa de alimentare reprezinta o componenta extrem de vulnerabila a laptopului. Pe de-o parte, suprafața de prindere a acesteia pe placa de baza este una diminuata, iar pe alta parte, în cadrul sau se resimt numeroasele tensiuni datorate mișcărilor tabletei aflate la încărcat. Ea este lipita de motherboard și este prevazuta cu doar vreo 3-4 pini foarte mici. Daca obișnuiți sa trageți alimentatorul în mod necorespunzător riscați ca aceasta sa se rupă. O alta cauza majora care duce la defectarea mufei de alimentare și necesitatea unei reparații este legata de folosirea alimentatoarelor chinezești, compatibile, de calitate precara.

In plus chiar și o uzura accentuata sau diverse șocuri pot împiedica furnizarea normala a curentului de alimentare.

Deseori din cauza alimentatoarelor de proasta calitate, a uzurii accentuate sau a șocurilor mufa de alimentare laptop lipita pe placa de baza a laptop-ului cedează și nu mai furnizează cum trebuie curentul de alimentare

Modalitatea prin care se ajunge la aceasta defecțiune este una relativ standard, întregul proces începând cu momentul în care pinii se dezlipesc iremediabil de pe placa de baza. In acest caz, exista doua situații la fel de nefavorabile pentru postura de utilizator: fie contactul dispare în întregime, fie se realizează doar atunci când va preocupați sa mențineți cablul de încărcare într-o poziție prestabilita, atipica.

Cum se poate manifesta mufa de alimentare defecta a laptop-ului

 • Se încinge carcasa în zona mufei de alimentare foarte tare
 • Când introduceți încărcătorul în laptop, nu face contact
 • Ca sa facă contact încărcătorul trebuie sa apăsați mai tare în mufa
 • Când miști de mufa încărcătorului introdusa în laptop, se deconectează alimentarea
 • Intra curent în laptop dar nu încarcă bateria, în dreptul bateriei în sistemul de operare scrie “Plugged in, not charging”

Asa cum v-am obișnuit, răspundem afirmativ tuturor cererilor provenite din rândul clienților, gama noastră de furnizori fiind suficient de variata astfel încât sa includă producătorii IT de talie internaționala și naționala. Din perspectiva serviciului de înlocuire mufa alimentare laptop, rapiditatea profesioniștilor noștri reprezinta cel mai important avantaj pe care vi-l propunem, schimbul mufei efectuându-se pe loc.

Reparații mufe laptop sau înlocuire

 • reparație mufa alimentare laptop
 • reparație port usb laptop
 • reparație mufa jack audio laptop
 • înlocuire mufa alimentare laptop
 • înlocuire port usb laptop
 • înlocuire mufa jack audio laptop

Prețul pentru reparație sau înlocuire de mufa este de 100-125 lei iar cu aceasta ocazie dacă tot desfacem laptopul complet va recomandam sa-i facem și o curățare de praf  și înlocuire pasta termoconductoare la un preț redus cu 50% mai puțin fata de prețul normal al serviciului de curățare laptop.

Deși procesul de înlocuire mufe se poate prelungi pentru câteva ore, în funcție de modelul de laptop pe care îl dețineți, la final rezultatele vor fi satisfăcătoare pentru dumneavoastră. Întreg procesul este unul anevoios, având în vedere faptul ca este necesara desfacerea laptopului, demontarea plăcii de baza, dezlipirea parțiala sau totala a mufei, precum și curățarea detaliata a suprafeței respective. In final, locul mufei vechi va fi preluat de un model similar, însa nou – nouț, urmând ca laptopul sa fie reasamblat după efectuarea testelor standard.

Service-ul nostru se mândrește cu preturi competitive, dar și cu referințe pozitive din partea clienților noștri fideli. Va așteptam și pe dumneavoastră în cadrul sediului nostru pentru a va înlocui cu succes mufele nefuncționale ale laptopului, indiferent de marca acestuia.

Reparatii mufa alimentare laptop was last modified: by
Reparatii mufa alimentare laptop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *