Telefonul tău s-a defectat și nu mai vrei sa fie reparat? Poate vrei sa-ți cumperi cel mai nou model în locul celui vechi? Cumpăra. Vinde. Schimba – la Center IT Deva.


Center IT are o mulțime de opțiuni și sfaturi pentru a te incuraja cu noua ta achiziție. Chiar  dacă ai semnat un contract de fidelitate cu furnizorul tău de rețea, asta nu înseamna ca trebuie sa-ți păstrezi celularul pe care nu-l mai folosești cu plăcere.

Cumparari/Vanzari GSM

Personalul Center IT iți poate oferi un preț de achiziție rezonabil pe telefonul tău, în funcție de performanta pe care acesta o are sau te poate îndruma sa-ți cumperi unul pe baza nevoilor tale. In cazul în care vrei sa-ți vinzi telefonul și optezi pentru un telefon de la noi, dispunem de un număr semnificativ de telefoane noi și recondiționate de vânzare, la preturi care sunt în concurenta directa cu alte magazine GSM. Telefoanele comercializate de noi dispun de 6 luni garanție și post-garanție, fiind recondiționate de experții nostrii pe baza unor tehnici de ultima ora, cu piese originale 100%.

Într-o alta ordine de idei, dacă ai un telefon vechi care încă funcționează perfect și de care nu vrei sa te desparți, dar timpul și-a lăsat amprenta pe carcasa și partea cosmetica a telefonului tău, noi ne vom ocupa de el la modul cel mai serios. Toate elementele de carcasa ale telefonului tău pot fi schimbate cu piese originale direct de la fabricant, iar tu vei avea un telefon nou nouț și te vei putea bucura de el încă mult timp. De ce sa-ți cumperi un telefon nou dacă poți sa-l ai din nou pe cel vechi într-o condiție noua?

Deasemenea suntem interesați în achiziționarea de ecrane LCD uzate, în următoarele condiții:

  • Ecran LCD Funcțional
  • Touchscreen Funcțional
  • Fara Pete de Culoare

Center-IT înseamna garanția rezolvării problemelor tale!

Vanzari / Cumparari was last modified: by

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.