Service laptop Apple în Deva

Reparam toată gama de laptop-uri MacBook, MacBook PRO, MacBook Air

La Center IT dispunem de transparenta și entuziasm debordant care pot deveni la un moment dat contagioase, dar care va vor ajuta cu siguranța sa treceți peste problema apăruta la laptop. Este posibil ca și o simpla curățare de praf a laptopului sa genereze probleme grave dacă nu este executata corect. Sfatul nostru este sa evitați pe cât posibil genul de tutorial “depanare laptop” disponibil pe internet și sa încercați sa ne adresați o întrebare; nu va costa nimic!

Serviciul de recuperare date este, de asemenea, disponibil în cadrul societății noastre, cu garanția păstrării caracterului privat a acestora. Ne străduim sa va păstram locația și formatul lor în asa fel încât sa nu va schimbați rutina. Nu veți fi obligați în acest caz sa va refamiliarizați cu propriile dispozitive.

Service MacBook, peste 10 ani de experiența, dacă adunăm toți anii de experiență pe care-i avem împreună, ca echipă, sunt mai mult de zece cu siguranță. Dar nu asta e ideea, ci că am crescut odată cu inovația Apple, că ne specializăm constant și avem tot timpul la dispoziție cele mai noi tehnologii și concepte cu care lucrăm, de mult ori în timp record, pentru tine și MacBook-ul tău.

  • Reparații în timp RECORD: 12-48 ore
  • Preț: Oricine își permite sa repare laptop-ul la Center IT
  • Personal specializat și aparatura performanta în depanare laptop
  • Garanție manopera: 3 luni
  • Garanție piese: 6-12 luni
 • Accesibilitate: preluare echipament de la domiciliu (optional)

MacBook-urile se caracterizează ca fiind nu doar incredibil de subțiri și ușoare, ci și incredibil de puternice. Pentru a integra toate aceste lucruri într-un design unic, a fost nevoie de concentrare maxima și decizii îndrăznețe. Fiecare milimetru a fost conceput, proiectat, construit și asamblat la cele mai înalte standarde de performanța. Tehnologiile anterioare greoaie, precum unitatea hard disc rotativa și unitățile de disc optice au fost abandonate în favoarea tehnologiilor mai noi, de înalta performanța. De exemplu, stocarea flash tip PCIe. Stocarea flash este mult mai rapida și cu mult mai fiabila decât o unitate hard disc tradiționala. Și ocupa cu pana la 90% mai puțin spațiu. Este unul dintre multele motive pentru care MacBook Pro nu este doar extrem de capabil, ci și extrem de portabil.
Inca de la început, întreaga structura interna a fost conceputa sa conțină cele mai bune componente de înalta performanța: procesoare, sisteme grafice, stocare și memorie de ultima ora. O fi laptopul tău grozav de performant și foarte bine făcut, dar întocmai datorita designului lor compact combinat cu performanta, componentele lor lucrează la temperaturi foarte mari, care în timp se defectează. Deși nu putem spune ca s-a creat un obicei în jurul acestui comportament, un lucru este sigur: din ce în ce mai multe sisteme lansate de Apple vin cu probleme chiar din primele săptămâni de la lansare. In principiu, trecând peste publicitatea negativa, majoritatea erorilor respective se rezolva cu actualizări de software.

Teoretic, te putem ajuta cu multe. Practic, cu și mai multe, atâta timp cât rămânem în zona sistemelor Apple. De câte ori nu te-ai găsit în situația de a nu ști ce se întâmplă cu MacBook-ul tău? De ce se încălzește atât de tare, de ce scoate sunetul ăla ciudat,de ce nu se încarcă…

MacBook și defectele cel mai des întâlnite:

 • Pornește dar nu afișează imagine pe display.
 • Când apeși pe butonul de pornire, nu pornește.
 • Ventilatorul de răcire este foarte zgomotos.
 • Aleatoriu, în timpul funcționarii apare un ecran albastru sau se restartează.
 • Aleatoriu, în timpul funcționarii se oprește brusc.
 • Nu funcționează anumite taste.
 • Mufa de alimentare face contact doar dacă este ținuta într-o anumita poziție sau deloc.

Vino la Center IT, noi vom constata gravitatea defecțiunilor. Nu uita, folosește serviciile de reparații laptop și service laptop oferite de noi și constatarea este gratuita. Profesionalismul de care dam dovada este dovedit și prin faptul ca oferim o perioada de 3 luni garanție pentru intervențiile executate în cadrul departamentelor noastre. Se poate opta și pentru varianta “garanție extinsa”, în urma unei atente evaluări și la cererea dumneavoastră. Pentru post-garanție avem o politica de discount cu care multi dintre clienții noștri au fost mulțumiți.

Prima și cea mai importanta etapa în procesul de reparare a unui laptop ( MacBook, MacBook PRO, MacBook Air ) este diagnosticarea. Procesul de diagnosticare variază în funcție de defectul apărut, în cea mai mare parte a cazurilor, simptomele sunt asemănătoare sau chiar aceleași pentru mai multe defecte.Echipa noastră de tehnicieni face tot posibilul pentru a oferi un timp de diagnosticare cât mai scurt. In momentul în care se stabilește diagnosticul veți fi informat telefonic de natura defectului, modul de reparație, durata reparației, precum și costul acesteia.

Sfaturi utile de întreținere laptop Apple

 • Nu utiliza în exces laptop-ul când este așezat pe o suprafața textila (pat, pătura, etc).
 • La un interval de 8-12 luni trebuie curățat de praf.
 • Cel putin o data pe săptămâna, executați un ciclu încărcare-descărcare complet la baterie.
 • Nu folosi un încărcător replacement.
 • Închide laptop-ul (shout down) când îl transporți.
 • Cand deschizi capacul display-ului, țineți-l de la jumătate, nu dintr-un colt.
 • Cand introduci un device în porturile USB nu forța, acesta trebuie sa intre ușor doar într-o singura poziție.
 • Daca vrei sa cureți tastatura, nu pulveriza lichid direct pe aceasta, folosește o cârpa ușor umeda.
 • Daca ai vărsat lichid pe laptop, oprește-l imediat, scoate bateria și nu îl mai porni pana nu este verificat într-un service.

Pentru informații și detalii, va recomandam sa ne contactați pe e-mail, msg, sau telefonic și vom fi onorați sa va ajutam în cel mai ușor, rapid și ieftin mod posibil!

Cu peste 4000 de laptopuri intrate în service laptop și cu o rata de succes de peste 90%, puteți avea încredere ca alături de noi veți avea parte de o diagnosticare corecta, de tarife reduse și, desigur, de confidențialitatea datelor dumneavoastră.

Contactați-ne cu încredere și veți avea certitudinea unor servicii de reparații laptop calitative, efectuate cu aparatura de ultima generație de către specialiști cu o vasta experiența în domeniul service laptop.

Nou !!! Primești MacBook la schimb pe toată perioada de service!

Știm că nu ți-ai adus MacBook-ul la noi de plăcere, ci că ai fost nevoit. Știm și că ai foarte mare nevoie de el. De el poate depinde job-ul tău sau un proiect important. Tocmai de aceea am decis să-ți dăm la schimb, pe toată perioada de service, un MacBook de la noi ca să-ți poți desfășura activitatea. Ni-l dai înapoi când îți predăm MacBook-ul pe care l-ai adus la reparat.

Reparații Macbook was last modified: by
Reparații Macbook
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *