Service Huawei

Gama foarte variata de servicii, dintre care înlocuirea componentelor, decodare, rescriere de soft, update-uri ale sistemelor de operare, asigura clienții de profesionalismul personalului. Înlocuirea pieselor de schimb se va face cu acordul clientului, existând posibilitatea de a se înlocui cu piese originale, sau cu piese similare. Preturile vor tine cont de deteriorare și de manopera. Vor fi aliniate preturilor din majoritatea orașelor din țara. Diferența o va face calitatea, promptitudinea și profesionalismul.

Defectele se pot remedia într-un interval de timp intre 60 și 120 minute de la data intrării în service a echipamentului dumneavoastră dacă s-a făcut o constatare anterioara, iar piesele sunt pe stoc. La service-ul gsm Center IT serviciile de reparații Huawei sunt efectuate rapid și sigur, cu o constatare gratuita în cazul în care se face reparația la noi, constatare care va fi urmata de sfaturi pentru întreținere dispozitiv, pentru clienții care solicita acest lucru. La noi găsiți întotdeauna ce aveți nevoie pentru a va asigura ca telefonul Huawei pe care îl dețineți este pe mâini sigure și ca veți avea telefonul la fel ca la început și chiar cu unele îmbunatățiri acolo unde a fost nevoie.

Tehnicienii Center IT sunt la curent cu ultimele probleme apărute la aceste gadget-uri, intervenim pentru diverse probleme ce apar din cauza utilizării necorespunzătoare: șocuri mecanice, lovituri, contacte cu lichide sau erori software în urma unor update-uri nereușite. Înlocuim display ecran LCD original Huawei sau echivalent, baterie acumulator, reparam diverse probleme apărute la modulul de încărcare, camere foto, sonerie sau alte probleme audio.  Componentele telefoanelor Huawei pe care le utilizam în procesul de reparație sunt fie originale Huawei fie echivalente, pentru a ne adresa tuturor clienților.

Reparatii complete pentru orice model de Huawei: Ascend‎, G8, G6600 Passport, IDEOS ,M835 ,Mate 8 ,Mate 9, Mate 10, Mate S, Nova, P8, P9, P10, Premia, Sonic, STREAM X GL07S, T156, T158, T161L, T201, T208, T211, T261L, T330, T552, U120, U121, U1000, U1100, U1250, U1270, U1310, U2801, U3300, U7310, U7510, U8100, U8110, U8230, U8800, u8860, U9130 Compass, U9150, Nexus 6P.

Display Huawei P20 PRO

Huawei P20 Pro este vârful de gama al producătorului chinez. Are un display OLED de foarte buna calitate cu o rezoluție 2240×1080 și dimensiune 6.1 inchi. Este certificat IPS 67 pentru praf și apa și are un decupaj în partea camerei frontale asemănător iPhone X, deși este mai slab ca rezoluție chiar și fata de Samsung S9. Display-ul Huawei P20 Pro se poate crapă în urma loviturilor accidentale. Ca orice gadget de ultima generație trebuie avut grija la șocuri mecanice sau alte accidente nefericite. Un display Huawei P20 Pro poate fi o cheltuiala destul de însemnata dacă din motive ce nu țin de garanție, el se sparge sau devine nefuncțional. Înlocuirea display-ului Huawei P20 Pro trebuie făcuta doar în service, fiind o intervenție destul de complicata. Va stam la dispoziție cu un display calitativ sau original de Huawei P20 Pro în cazul în care aveți nevoie.

Display Huawei P20 Lite

Huawei P20 lite, are display IPS de 5.84 inci cu rezoluţie FullHD+ (2280 x 1080 pixeli), raport 18:9, cu o gamă super-extinsă de culori, 96% NTSC, protejat cu sticlă curbată 2.5D Corning Gorilla Glass. In alergătura de zi cu zi se întâmpla sa mai lovim telefonul sau sa-l scăpam pe jos, display-ul Huawei P20 lite având de suferit. Spargerea ecranului poate genera costuri suplimentare pentru utilizatorii acestui telefon,  garanția este anulata și singura soluție este înlocuirea contra-cost a acestuia. Putem la dispoziția clienților nostri un display Huawei P20 lite original dar și o componenta echivalenta, de calitate acceptabila, deci preturi pentru toate buzunarele.

Cele mai des întâlnite aspecte ce au necesitat reparație la noi în service ar fi:

  • Ecran crăpat sau spart. Probleme cu display-ul. Display-ul este în general foarte sensibil la orice telefon și indiferent ce a fost afectat la el, noi îl putem repara.
  • Probleme cu microfonul, aspect care se poate rezolva extrem de repede.
  • Probleme cu bateria, aceasta putând sa nu se mai încarce, sau sa se descarce foarte repede.

REPARAȚIE STICLA / GEAM DISPLAY SAU TOUCH

Cele mai întâlnite simptome pentru problemele de touchscreen și display :

  • Display-ul este spart, se afișează imaginea, funcționează touchscreen
  • Geamul este spart, se afișează imaginea însa nu funcționează touchscreen
  • Telefonul funcționează dar pe display nu se afișează nimic, se aud notificările audio
  • Display-ul s-a desprins de carcasa
  • Exista bule de aer sau pete pe suprafața display-ului
  • Telefonul nu se aprinde

Întotdeauna puteți apela la noi indiferent de situație, chiar și dacă nu va puteți da seama ce anume este defect la telefonul Huawei. De aceea suntem aici! Suntem aici pentru a determina problema telefonului Huawei pe care îl dețineți și abia apoi pentru a-l repara. Mereu facem tot ce putem pentru clienții noștri, pentru ca ei sa fie mulțumiți, și sa apeleze la noi cu încredere de fiecare data când au nevoie.

Toate reparațiile efectuate la Center IT beneficiază de 3 luni garanție de la data reparației, dacă în aceasta perioada dispozitivul nu a intrat în contact cu lichide.

Service Huawei was last modified: by
Service Huawei
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *