Service și reparații tablete

Reparam orice model de tableta, cu orice defect, cu orice sistem de operare. Oferim service pentru tablete de la toți producătorii, atât din Romania cât și din afara: Apple , Samsung , Asus , Eboda , Evolio , Allwiew , Lenovo etc. va putem oferi soluțiile cele mai potrivite pentru problemele pe care le întâmpinați cu acestea.. Efectuam reballing, intervenții pe placa de baza, resoftare tablete, recuperare date, instalări software, reparam mufe etc. Tehnicienii noștri sunt specializați în orice tip de reparație, asupra oricărui brand de tableta. De la o simpla defecțiune a modulului de încărcare, pana la schimbarea componentelor integrate suntem gata sa demonstram performantele echipei noastre.

Oferim tuturor clienților o diagnoza gratuita astfel încât sa ne dam seama atât noi cât și voi de starea tabletei cât și de eventualele soluții la problemele pe care le găsim. Identificând problema pe care o aveți, va putem spune, cu aproximație, costurile reparației și timpul de execuție.

Reparații Touchscreen și Display

Având în vedere ca principalul “defect” la tablete este spargerea touchscreen-ului care poate fi ușor confundat cu ecranul trebuie sa stabilim cu exactitate dacă este defect ecranul sau touchscreenul tabletei dvs. (geamul de deasupra) și trebuie sa ne ajutați în a identifica sau sa ne trimiteți cel putin o poza cu tableta aprinsa  fiindcă sunt 2 componente distincte .

Daca pe ecran anumite zone cu pixeli nu mai sunt afișate culorile potrivite, atunci ar trebui sa tratați aceste defecțiuni cu seriozitate și sa veniți la sediul nostru pentru remedierea problemei . Daca touchscreenul tabletei tale nu mai funcționează sau a fost spart îl putem înlocui cu unul nou original la costuri rezonabile. Noi iți putem înlocui touchscreenul de la apple, samsung, asus nexus, utok, e-boda, allview sau orice alta marca la un cost rezonabil și într-un timp scurt. Depinde însa și de model – LA UNELE MODELE NU SE MERITA .

Efectuam reparații touchscreen acolo unde se poate sau asiguram înlocuire touchscreen și display la cele mai avantajoase preturi. Avem stoc permanent actualizat.

Reparații mufa alimentare

După cum ar fi logic, orice dispozitiv trebuie scos din mufă trăgând ușor și perpendicular, altfel mufele riscă să se rupă sau sa se dezlipească. Mufa de alimentare este un element vulnerabil care se poate desprinde fiind lipita direct pe placa de baza După tratamente eronate repetate, invariabil vei ajunge la service pentru remedierea acestei probleme. Înlocuirea mufei de alimentare, fiind subdimensionata, nu este un exercițiu pe care îl poate face oricine acasă, de aceea te așteptam la noi  la service . Avem în stoc mufe pentru orice tip de tableta. Service-ul nostru va oferă montaj rapid. Totodata putem reface cablajele rupte odată cu mufa de alimentare.

Ti s-a blocat tableta? Nu mai răspunde la comenzi? Vino cu ea la noi și cu siguranța găsim soluția optima pentru tine. Te putem ajuta cu Factory reset sau instalare de aplicații utile pentru tine. Indiferent ca are sistem de operare IOS sau Android, Center IT te poate ajuta.

Alte probleme ce pot apărea:

 • reparație difuzor și microfon
 • reparație camera foto
 • înlocuire și reparare butoane
 • înlocuire baterie și reparație mufa de încărcare
 • reparații la nivel de placa de baza
 • transfer sau recuperare date
 • actualizare software
 • butonul home nu funcționează întotdeauna;
 • semnal 3G slab sau câteodată deloc;
 • căștile rămân conectate (hand set on).

In cazul în care trebuie sa înlocuim o componenta putem oferi clientului variante intre componente originale, componente certificate și compatibile cât și din dispozitive refurbished sau utilizate. Pentru toate reparațiile efectuate în unitatea noastră de service oferim garanție. Vă așteptam în service-ul nostru specializat în reparații tablete pentru orice problemă constatată. Vom încerca să remediem defectul în cel mai scurt timp.

Service Tablete was last modified: by
Service Tablete

2 thoughts on “Service Tablete

 • December 16, 2019 at 4:47 pm
  Permalink

  Buna, am o tableta samsung s5e si cred ca s-a spart display-ul, ma puteti ajuta?

  Reply
  • December 16, 2019 at 10:23 pm
   Permalink

   Te asteptam in service sa vedem exact despre ce este vb. Modelul dvs. de tableta are un display super amoled de 10.5 inch, momentan nu avem pe stock acest model.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *