Pentru ca am trecut de ceva vreme in ecosistemul Apple imi era tot mai greu sa tin pasul cu incarcarea tuturor produselor. Sansele sa te trezesti dimineata si sa realizezi ca ai ceasul descarcat, sau castile.. nu e tocmai ce ti-ai dori. Pentru mine castile Airpods Pro si Apple Watch 5 din dotare sunt niste unelte, ma folosesc intens de ele pe parcursul zilei, chiar imi sunt utile.

Canyon WS-303 este metoda mea de a simplifica incarcarea acestor gadgeturi. Toate odata. Da, Canyon WS-303 poate sa le incarce pe toate simultan si wireless. Nu mai am grija prizelor si a cablurilor. Statia asta Wireless e conectata mereu la curent, iar seara cand ma culc, imi pun telefonul, castile si ceasul pe ea si am scapat de grija.

Am ramas surprins de calitatea produsului, materialele sunt bune iar aspectul este unul premium. Incarcarea este Fast Charging (15W), suficient sa incarc toate cele de device-uri in maxim 1.5 ore. Incarcatorul suporta la incarcat si alte produse, indiferent de brand, trebuie doar sa fie compatibile cu incarcarea wireless, acestea vor fi încărcate rapid și sigur datorită chipset-ului Nuvoton încorporat. Exceptie aici: statia accepta doar ceasuri de la Apple, orice alt ceas cu incarcare wireless nu va functiona, stim asta pentru ca Apple are un tip de incarcator wireless proprietar.

 

O distanță suficientă de încărcare de până la 7 mm vă permite să încărcați telefonul fără a scoate carcasa. Culoarea închisă, atrăgătoare și versatilă, permite încărcătorului să se integreze perfect cu orice interior. O soluție excelentă pentru organizarea stocării gadgeturilor si optimizarea spatiului.

Pretul in magazine: 150-200 lei in functie de magazin. Exista si alte variante pentru incarcare simultana a celor 3 produse, dar mi-a convenit acest Canyon Ws-303 pentru ca ceasul meu nu are o bratara care se desface, astfel ca, un incarcator clasic, plat, m-ar fi incurcat la incarcarea ceasului.

Incarcator wireless pentru iPhone, Airpods, Apple Watch. was last modified: by
Incarcator wireless pentru iPhone, Airpods, Apple Watch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.