Reparații telefoane GSM

Defect? Ai ajuns unde trebuie!

Atunci când ți se defectează smart-phone-ul sau tableta, vrei o soluție personalizata pentru reparația telefonului tău, un preț bun și un timp cât mai scurt pentru service-ul telefonului. La Center IT, nu numai ca iți putem oferi toate acestea, dar suntem cu adevarat dedicați muncii noastre și ne folosim toate resursele pentru mulțumirea fiecărui client care apelează la serviciile oferite de noi.

Service iPhone Deva

Suntem soluția excelenta, care te scutește de bani irosiți pe cumpărarea unui produs nou. Noi ne ocupam într-un mod profesionist de service gsm și reparații telefoane în Deva, alegem piese de cea mai buna calitate, iar pentru manopera acordam o atenție deosebita fiecărui detaliu. Tocmai de aceea putem oferi garanție tuturor produselor reparate de noi.

Intervenim pentru orice problema, Service GSM pentru orice model, reparații hardware pe placa de baza, schimbare componente BGA, conectori, baterie, conectori USB încărcare, reparam  probleme de semnal, încărcare, wifi, senzor proximitate, piese GSM și accesorii originale.

Cazurile în care trebuie sa apelați la noi sunt:

 • când telefonul GSM pe care-l dețineți: nu suna, microfonul nu funcționează, semnalul este oscilant sau inexistent, dacă telefonul GSM pe care-l dețineți, a suferit șocuri mecanice, contact cu lichid sau dacă geamul de protecție, touchscreen-ul, display-ul sau carcasa sunt sparte sau deteriorate.

Avem experiența pentru aproape orice model și brand GSM, Apple-iPhone 5, 5s, 6, 6s, Nokia, Blackberry, Samsung, HTC, LG, Sony-Ericsson, Alcatel, Motorola, Huawei, ZTE, etc.

Oferim întotdeauna cele mai bune servicii de reparații telefoane și smartphone, servicii de înlocuire ecrane LCD și alte servicii conexe pentru device-urile tale favorite. [adToAppearHere]

Service Apple iPhone

Reparații pentru orice model Apple, înlocuim la cele mai bune preturi, ansamblul touchscreen-display pentru iPhone 5, iPhone 5s, 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, iPhone X, iPod, iPad, schimbam capacul spate pentru orice model Apple, înlocuire componente, folie încărcare, folie butoane power, volum, reparam probleme de semnal, probleme software, jailbreak, instalare aplicații. Piesele folosite sunt de cea mai buna calitate, toate intervențiile beneficiind de garanția aferenta.

Service și decodări GSM

Orice model, reparații hardware, rescriere boot prin interfața JTAG pentru telefoanele cu probleme software, în urma unui update de soft nereușit, accesorii și piese originale, schimbare, înlocuire carcasa, display-LCD, touchscreen, tastatura, folie, reparații probleme încărcare, semnal, înlocuire conectori usb încărcare.

Update software

Rescriere software, Service GSM profesional, instalare limba romana sau alte limbi preferate, decodare, deblocare cod rețea, transfer de date, contacte, agenda, date personale, poze, melodii, recuperare date personale, transfer agenda telefonica (contacte), instalare aplicații, Service GSM pentru orice model.

Sunt sute de motive pentru care sa vi la noi.

Constatarea se efectuează într-un timp scurt, iar unele dintre reparații pot fi făcute pe loc. Schimbarea unui display de telefon, înlocuirea foliei de protecție, micșorarea cartelei pentru slot, verificarea acumulatorului și înlocuirea acestuia, toate sunt etape ce pot fi rezolvate fără probleme în cel mai scurt timp.

Oferim piese originale atunci când propunem ca soluție înlocuirea. Credem în buna funcționare a produselor numai atunci când acestea respecta întrutotul specificațiile tehnice ale producătorilor. Nu facem compromisuri atunci când vine vorba de reparațiile aferente unor telefoane performante, de ultima generație.

Te îngrijorează prețul? Lasa asta în grija noastră. La noi vei găsi cele mai mici cotații de preț de pe piața de profil, nimeni neputând sa ne facă la acest moment concurenta. Noi știm sa apreciem în mod corect fiecare situație în parte și sa o tratam din punct de vedere financiar atât cât merita. Nu ne însușim nici un ban în plus, îndeosebi dacă vorbim aici despre sume necuvenite.

Ce oferim noi?

Da, muncim ca toată lumea pentru bani, însa nu ii lăsam pe aceștia sa ne conducă. Nu noi dictam prețul ci necesitatea intervenției și piesele necesare. Ce putem face noi este sa fim onești fata de clienții care ne aleg. Este modul nostru de a răsplăti încrederea pe care aceștia ne-au acordat-o. Este modul nostru de a ne poziționa înaintea oricărui competitor nu folosind metode de publicitate excesive și agresive, ci prin profesionalism și dedicare.

Service Gsm was last modified: by
Service Gsm
Tagged on:

4 thoughts on “Service Gsm

 • March 13, 2017 at 5:30 pm
  Permalink

  Buna,am un huawei p8 lite si l-am scapat in apa dar l-am scos repede se mai poate repara,multumesc.

  Reply
 • March 13, 2017 at 6:12 pm
  Permalink

  Trebuie sa veniți cu el în service sa vedem despre ce este vb. Cu o lamela dacă ai posibilitatea sa desfaci capacul din spate sa deconectezi bateria.

  Reply
 • February 3, 2018 at 7:02 pm
  Permalink

  Buna seara, am un iphone 6 si nu primeste semnal. Este afisat pe display “nici un serviciu”. In meniu nu gasesc nici functia Carrier. Se poate rezolva aceasta problema ? Va multumesc

  Reply
  • February 5, 2018 at 5:45 am
   Permalink

   Poți încerca următoarele variante înainte sa îl aduci în service :
   – Actualizează iPhone-ul la cea mai recenta versiune a iOS,
   – Activează și apoi dezactivează modul Avion,
   – Încearcă sa oprești și sa repornești iPhone-ul,
   – Restaurează iPhone-ul.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *