Noul Samsung Galaxy Fold

Lansare Samsung Galaxy Fold:

Lansare Samsung Galaxy Fold:

Telefonul pliabil care costă cât o mașină la mâna a doua. Samsung Galaxy Fold pare un telefon obișnuit de la exterior, are un ecran exterior de 4,6 inci și câteva camere pe spate. Dacă îl deschizi însă ca pe o carte, vei descoperi un panou de 7,3 inci cu un raport de aspect apropiat de 4:3. Datorită unei balamale revoluționare, când îl deschizi, nu îți dai seama că a fost închis vreodată. Conținutul afișat pare dintr-o bucată.

Ca respectivul ecran de dimensiuni generoase să fie mai uitl, telefonul vine la pachet cu o funcție intitulată App Cotinuity care îți aduce automat pe ecranul mare conținutul la care te uitai cu telefonul închis. În plus, include un sistem intitulat 3-way multitasking care facilitează afișarea a trei aplicații simultane de mobil pe ”tabletă”. WhatsApp, Microsoft Office și YouTube vor fi suportate din start.

Ca acest volum de procesare de informații să fie posibil, Galaxy Fold ascunde la interior un Snapdragon 855 cu 12GB RAM și 512GB de spațiu ultra rapid UFS 3.0. Doi acumulatori cu o capacitate totală de 4380mAh ar trebui să te țină departe de priză pe parcursul unei zile.

Galaxy Fold are un total de șase camere, cu un aranjament destul de ciudat. Are trei camere pe spate, una pe partea din față și alte două camere pe interior. Indiferent cum îl folosești, vei putea să faci poze. Pe piața din Europa va ajunge la prețul 2000 de euro începând cu 3 mai. În funcție de operatorul tău, îl vei putea achiziționa cu conectivitate LTE sau 5G.

Samsung Galaxy Fold was last modified: by
Samsung Galaxy Fold
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *