Ce este o folie de protecție cu hydrogel pentru ecranul telefonului inteligent.

Folia de protecție cu hydrogel este un accesoriu care protejează ecranul telefonului împotriva zgârieturilor sau șocurilor. Deși nu face minuni, este accesoriul perfect pentru asigurarea unei protecție suplimentare ecranului original.

Oferă protecție suplimentară ecranului, dar nu-l întărește. Prin urmare, dacă telefonul cade rău folia se poate sparge, iar ecranul se poate deteriora.

Foliile de protecție pentru telefoanele inteligente sunt ca niște mănuși pe care oamenii le folosesc pentru a-și proteja mâinile când desfășoară diverse activități. Mănușile împiedică zgârierea mâinilor, dar nu întăresc oasele, ceea ce înseamnă că foliile oferă protecție împotriva zgârieturilor și impacturilor și reduc posibilitatea de spargere a ecranului, dar nu este un lucru garantat.

Protecția cu hydrogel înseamnă, practic, aplicarea unei pelicule subțiri din polietilenă (PET) sau poliuretan termoplastic (TPU) pe ecranul telefonului mobil. Această peliculă de protecție previne zgârieturile și lăsarea de amprente. Totodată, aceasta se poate repara singură atunci când ecranul telefonului este în pericol. Dacă te întrebi cum arată acest film de protecție, greu de spus pentru că abia dacă sesizezi prezența acestuia, atât este de subțire. Comparativ cu o folie de protecție din sticlă temperată, pelicula de hidrogel este infinit mai subțire.

Un avantaj net al acestei noi tehnologii este acela că protecția cu hidrogel acoperă perfect suprafața unui ecran curbat, din simplul motiv că aceasta poate fi aplicată pe întreaga suprafață, lucru practic imposibil atunci când folosești o folie rigidă din sticlă.

Cu ce este superioară protecția cu hydrogel

În afara faptului că asigură protecție completă pentru un telefon cu ecran curbat, pelicula cu hydrogel este foarte utilă atunci când se întâmplă să scapi telefonul pe jos. O folie de protecție din sticlă temperată este, totuși, rigidă, și nu absoarbe șocul cum trebuie. În schimb, pelicula din hidrogel este, în esență, moale. Nu moale atât încât să o simți sub degete, evident, ci în sensul că poate absorbi șocul atunci când mobilul tău se lovește de o suprafață dură.

Un alt avantaj este acela că pelicula de hidrogel se poate aplica ușor și într-un timp scurt, ceea ce ajută la impunerea acestui tip de protecție pe piață.

În ceea ce privește costurile, materialele necesare pentru aplicarea unei pelicule de hidrogel sunt un pic mai scumpe decât o banală folie de sticlă temperată. Diferența de preț este însă nesemnificativă, mai ales dacă ne raportăm la prețul unui telefon performant nou-nouț. Sincer, atunci când ai dat mii de lei pe un iPhone sau Samsung de ultimă generație, chiar contează câteva zeci de lei? Primul lucru la care se gândește oricine își ia un telefon nou este cum să-l protejeze cât mai bine astfel încât să-l țină cât mai mult!

Descriere DEVIA INTELIGENT HYDROGEL

Foliile HD Hydrogel sunt fabricate dintr-un material numit TPU Soft, un material complet nou pe piată. Folia TPU este compusă din mai multe straturi din care stratul intermediar este compus din hidrogel. Acest lucru permite ca folia să protejeze ecranul dispozitivului de lovituri sau zgârieturi. Una dintre principalele caracteristici ale foliei noastre este flexibilitatea. Datorită acestei flexibilităti, în plus fată de posibilitatea de a se adapta la toate tipurile de ecran, oferă o rezistentă mai mare fată de alte folii de hidrogel de pe piată. Alte caracteristici: Autoregenerare: Datorită materialului din care sunt fabricate foliile, la primirea unui impact, care face hidrogelul să absoarbă lovitura si să o disipe, permite hidrogelului să se întoarcă la forma sa originală în câteva ore. Rezistenta: desi senzatia pe care hidrogelul ne-o poate da din cauza grosimii sale (0,13 mm grosime) că nu protejează la lovituri, realitatea este diferită, folia fiind foarte rezistentă la lovituri, protejând ecranul la impact. Recunoasterea amprentei: Datorită grosimii sale, folia permite recunoasterea amprentei, în timp ce sticla securizată face adesea această actiune dificilă. Toate tipurile de ecrane: Datorită adaptabilitătii sale, folia serveste la protejarea tuturor tipurilor de dispozitive. Pe lângă smartphone-uri, protejează tabletele, laptopurile, smartwatch-urile, console de jocuri video, camere etc.

Care sunt cele mai bune folii de protecție pentru smartphone? Greu de răspuns la această întrebare. Fiecare folie are o serie de proprietăți interesante. Prin urmare, opiniile în ceea ce privește cele mai bune folii diferă.

Protecția cu hydrogel pentru ecranul telefonului mobil was last modified: by
Protecția cu hydrogel pentru ecranul telefonului mobil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.