Chiar dacă știm majoritatea lucrurilor pe care Apple se pregătește să le anunțe în cadrul evenimentului de lansare care are tradițional loc în luna septembrie, există un detaliu pe care nu l-am aflat încă: data la care va avea loc acesta. De asemenea, nu știm încă exact când va ajunge pe piață noua gamă de dispozitive iPhone 13, însă avem câteva noi informații care sugerează că totul ar putea avea loc foarte curând.

Vom mentiona inca de la inceputul acestui articol ca informatiile prezentate sunt zvonuri iar atunci cand vom avea informatii sigure despre specificatii si data lansarii, vom actualiza acest articol.

Modelele iPhone din 2021 vor fi asemanatoare cu cele anterioare din punct de vedere al aspectului, fiind disponibile in variante de 6.7, 6.1 si 5.4″, doua vor fi modele Pro iar celelale doua vor fi variante mai accesibile ca pret.

Senzorul de camera disponibil pe iPhone 12 Pro Max va fi disponibil si pe alte modele iPhone 13 iar noile modele Pro vor beneficia de o calitate mai buna a senzorului ultra wide, urmand sa se descurce mult mai bine in conditii de luminozitate redusa.
Spatiul destinat senzorilor de camera ar putea fi mai mare pentru a face loc tehnologiei Sensor Shift, care ar ajuta la un auto-focus mai bun.

In ceea ce priveste bateria, ne asteptam la o capacitate mai mare decat cea disponibila pe modelele din 2020, ceea ce ar face ca noile modele sa fie putin mai groase (cu aproximativ 0.2mm mai groase) si mai grele. De asemenea, slot-ul pentru SIM va fi inclus in placa de baza pentru a economisi spatiu.
In plus,notch-ul va fi mai mic pe noile modele.

Referitor la culorile disponibile pentru noile modele, probabil vom vedea un negru-mat care va inlocui space gray-ul modelelor de anul trecut, exista zvonuri si pentru un portocaliu insa e posibil ca aceasta informatie sa ramana doar la stadiul de zvon.

Pret iPhone 13 specificatii si data lansare

Gama iPhone 13 va fi compatibila 5G si Wifi 6E iar procesorul folosit va fi Apple A15, produs de TSMC.
Din pacate, Apple nu pare sa faca trecerea la USB Type-C nici cu iPhone 13.

Desi existau zvonuri pentru modelele iPhone 12, se pare ca display-ul ProMotion 120Hz va fi disponibil intr-un final pe noile iPhone-uri 13, amanarea fiind cauzata de probleme ale bateriei in cazul modelelor vechi.

In ceea ce priveste capacitatea de stocare, desi nu exista nicio sursa sigura, exista zvonuri ca ar putea fi oferiti pana la 1TB. Insa, ar fi mai realist sa ne gandim la maxim 512GB.

Trecand la ceea ce ne intereseaza cel mai mult, pretul unui model iPhone 13 ar putea incepe de la aproximativ 800 de dolari. Intre gamele iPhone 12 si iPhone 13 nu vor exista diferente foarte mari astfel incat nici pretul nu va fi foarte diferit.

Lansarea noilor modele iPhone 13 va avea loc in toamna acestui an, cel mai probabil in luna septembrie. Anul trecut, lansarea modelelor iPhone 12 a avut loc in octombrie insa amanarea a fost cauzata de criza sanitara globala.

iPhone 13 specificatii si data lansare was last modified: by
iPhone 13 specificatii si data lansare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.