Cum poți conecta căștile Apple la desktop ?

Indiferent că alegi să te inspiri din soluția noastră sau să apelezi la pagina Apple oficială, procesul nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute. Acum, depinde și ce tip de desktop folosești. Pentru început, am ales să descriem cum anume se face în cazul unui Mac. Pentru început, trebuie să te asiguri că sistemul de operare pe care îl folosești este actualizat.

Pentru a face acest lucru, trebuie să faci clic pe pictograma Apple din colțul din stânga sus al ecranului, iar apoi clic pe ”Despre acest Mac”. Ulterior, după ce o nouă fereastră s-a deschis, trebuie să faci clic pe ”Actualizare software”.

AirPod-urile obișnuite din a doua generație necesită macOS Mojave 10.14.4 sau o versiune ulterioară, iar AirPods Pro necesită Catalina 10.15.1 sau o versiune ulterioară. Acum, după ce te-ai asigura că Mac-ul tău este updatat cu cel mai recent software, va trebuie să urmărești acești pași simpli pentru a-ți conecta căștile AirPods.

  • Deschide preferințe sistem – dacă nu o poți găsi, pictograma respectivă de pe desktop arată ca o roată. De asemenea, poți căuta Preferințe sistem folosind Spotlight – lupa din colțul din dreapta sus al desktopului;
  • Selectează Bluetooh;
  • Așează ambele căști în carcasă și deschide capacul;
  • Ține apăsat butonul de pe carcasa AirPod – ar trebui să vezi cum lumine începe să clipească alb. Odată ce se întâmplă, poți elibera butonul;
  • Așteaptă ca AirPod-urile tale să apară printre dispozitive, iar apoi apasă clic pe Conectare.

Cum conectezi AirPods la desktop

Chiar dacă nu utilizezi un Mac, procesul ar trebui să fie destul de similar. Singurul lucru care ar fi puțin mai diferit este modul în care navighezi la pagina Bluetooth. Iată cum potți face acest lucru:

  • Pe un computer, deschide Setări din meniul Start;
  • Selectează dispozitive, navighează la Bluetooth și alte dispozitive, iar apoi apasă semnul de plus pe care scrie ”Adăugați Bluetooth sau alt dispozitiv”;
  • Deschide capacul carcasei AirPods, ține apăsat butonul și selectează AirPods, odată ce a apărut pe ecran.
  • Căștile ar trebui să se conecteze, iar apoi vei face clic pe ”Terminat”.
  • Nu toate computerele sunt echipate cu Bluetooth, mai ales desktopurile. Cu toate acestea, dacă ai un laptop, este foarte probabil ca acesta să dețină și funcția de Bluetooth. Tot ceea ce va mai trebui să faci acum este să te bucuri de muzica ta preferată sau de podcasturile pe care le asculți cu drag.
AirPods pe PC was last modified: by
AirPods pe PC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.