Suntem profesioniști în domeniul service tablete, indiferent de producător sau model.

Daca ți s-a stricat tableta, iți face probleme și nu știi ce sa ii faci, vino și ți-o reparam noi. Service-ul tabletelor a apărut ca un departament separat într-un service gsm, deoarece echipamentele hardware sau software care stau la baza reparației unei tablete sunt foarte asemănătoare cu cele din service-urile gsm (ma refer la service-uri gsm mai bune și mai bine dotate cu aparatura de măsura, control, lipire și dezlipire bga, și micro bga) utilizate la reparațiile telefoanelor mobile.

Oferim service pentru tablete de la toți producătorii, atât din Romania cât și din afara. Efectuam reballing, intervenții pe placa de baza, resoftare tablete, recuperare date, instalări software, reparam mufe etc.

Tabletele au început sa câștige teren în fata laptop-urilor și bineînțeles ca orice gadget mobil are parte de multe experiențe nefaste care ii afectează funcționarea(șocuri fizice, baie de lichide, etc) ajungând în situația în care este nevoie de service tablete.

Cel mai întâlnit defect la tablete este spargerea sau defectarea display-ului sau a touchscreen-ului numit și digitizer, care este componenta cea mai importanta și bineînțeles cea mai scumpa din tableta.[adToAppearHere]
Noi realizam toată gama de reparații pentru tablete începând cu înlocuire touch screen sau display, înlocuire de mufe de alimentare, resoftare tablete, reparații placi de baza, etc. astfel dacă ești în căutare de service tablete atunci Center IT este soluția ta cea mai practica. Reparam atât tablete ieftine, cele comune cât și tablete premium precum Apple Ipad sau Samsung Tab.

Reparam fără problema toate produsele Apple: iPhone, iPod, iPad si iMac. Constatarea este GRATUITA. Avem soluție pentru problema dumneavoastră Hardware sau Software, în 99,9% din cazuri tabletele ies din service reparate.

Înlocuirea touchscreen-ului sau oricărei piese se face foarte rapid. Garanția de 90 zile se oferă pieselor noi montate.

Experiența ne ajuta sa depistam cu ușurința defectele unei tablete, în cele mai multe cazuri ele datorându-se unor accidente sau unei utilizări inadecvate.

Service-ul nostru oferă servicii de:

Analiza preliminara, depistarea defectelor și elaborarea unei fise de service;

 • Înlocuire a display-ului sau a digitizorului
 • Schimbare mufe de alimentare
 • Reparația butoanelor de pornire
 • Reparația butoanelor “HOME”
 • Curățare de praf
 • Instalări software
 • Resoftare tableta
 • Reparații placi de baza
 • Înlocuire port micro usb

Schimbam mufe de incarcare la urmatoarele modele de tablete si nu numai : Allview, Acer, Asus, Apple, E-boda, Evolio, GoCleaver , InfoTouch , i-Joy , Kmax, Lenovo , Myria , nJoy , Prestigio, Samsung, Serioux, Utok, Vonino , etc…

De obicei operatia de schimbare a mufei de incarcare la tablete se face pe loc, in functie de modelul mufei de incarcare ( daca este pe stoc) .

Recomandări :

 • Instalați un sistem stabil de securitate
 • Folositi un incarcator cu amperajul compatibil cu tableta
 • Nu supraincarcati memoria cu aplicatii
 • Cititi intotdeauna textele inainte de a apasa “Accept” sau “Ok”
 • Inchideti intotdeauna aplicatiile din background daca nu le folositi
 • Nu conectați încărcătorul dacă nu este nevoie

Pentru modele uzuale pentru care avem componente pe stoc reparația durează 24-48h iar pentru situațiile când componentele nu sunt nici pe stoc la furnizori în țara și trebuie comandate din China atunci durata creste pana la 25-45 zile.

Pentru diagnosticare defect tableta nu exista taxa de diagnosticare sau diagnosticarea este gratuita în cazul în care tableta nu se poate repara sau costul depășește bugetul dvs. Diagnosticarea și repararea tabletei se face doar la sediu, unde trebuie sa aduceți tableta sau sa o trimiteți prin curier.
Printre sutele de tablete reparate pana în prezent s-au numărat modele de la următorii producători de tablete: Allview, Lenovo, Samsung, Apple, Prestigio, Vonino, Acer, Asus, Microsoft, Dell, Mirya, Evolio, Sony, GoClever, Overmax, HTC, nJoy, Estar, Nokia, Vodafone, Eboda, LG si altele.

Reparatii Tablete was last modified: by
Reparatii Tablete
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *