Google îți salvează vechiul PC de la reciclare, cum il poți pune din nou pe picioare cu Chrome OS.

In cazul în care ai un sistem mai vechi pe care vrei să-l folosești pentru a naviga pe internet în condiții de siguranță, Google îți face viața semnificativ mai ușoară cu o distribuție de Chrome OS creată special pentru ele.

De aproximativ cinci ani, CloudReady te-a ajutat să-ți transformi PC-ul într-un Chromebook, indiferent dacă este vorba de un singur laptop personal sau o serie stufoasă de sisteme dintr-o școală sau companie. Ideea din spatele inițiativei era de a folosi un sistem de operare open-source precum Chrome OS pentru a salva o grămadă de computere de la coșul de gunoi. Multe dintre sistemele vizate sunt cele care, până de curând, rulau Windows XP sau Windows 7 și care, în opinia Microsoft pot fi îngropate.

Compania Neverware este creatoarea CloudReady și tocmai a devenit o proprietate Google. Partea bună a acestui contract este că, cel puțin la prima vedere, CloudReady va rămâne o entitate de sine stătătoare în cadrul gigantului din Mountain View. Diferența este că oficialii companiei americane vor fi mai eficienți în a oferi actualizări de software pentru sistemul de operare creat in-house. Astfel, în scurt timp, toată funcționalitatea pe care o vezi în Chrome OS va fi integrată în timp real și în CloudReady.

În plus, Google a anunțat că va continua să furnizeze suport tehnic pentru clienții de CloudReady din zona de educație și enterprise. Nu se va umbla nici la prețurile practicate pentru licențierea acestei iterații de ChromeOS în mediul corporatist, iar cei care au achiziționat licențe pe mai mulți ani se vor bucura în continuare de actualizări, ca și cum nimic nu s-a schimbat.

Google îți salvează vechiul PC was last modified: by
Google îți salvează vechiul PC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Această pagină folosește cookies!

Site-ul nostru utilizează module cookie proprii și de la partenerii noștri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut sau anunțuri personalizate.